pellaodmann

..........

Kategori: Vardag

Ska fixa headern, jag lovar! Måste bara be be nån leka paparazzi för en dag så jag får några bilder på mig själv :)

31/8-11

Kategori: Vardag

Tjaaa!
Idag var det ganska jobbigt på idrotten i skolan... ^^ Behövde dock bara springa 5 km men har ju sjukt dålig kondis just nu.
Tog tyvärr ingen bild på dagens outfit idag men hade iaf på mig ljusblåa jeans, vit tisha och blå/gul/guldig sjal.

30/8-11

Kategori: Vardag

Tänkte bara berätta lite snabbt om dagen:

- Gick i skolan, det gick jättebra at plugga idag igen^^ Fick dock reda på att vi som vill ha Mvg i idrott måste springa 1 mil utan att stannaimorgon... kul...... saknar verkligen min gamla kondition just nu!

- Cassies och Yings (en av mina hundar) födelsedag!

- Har sett på Glee, kollat en del modebloggar och varit ute och cyklat med F.

- Fick IKEA-katalogen! Älskar inredning o sån shit :D

- Nu! Sitter bara o tråkar, måste gå och lägga mig tidigare idag än igår o förrgår (typ kl 1 då)

Ska bara lägga upp lite bilder på dagens skoloutfit om nån vill veta hur den såg ut




Vet att jag ser lite konstig ut på bilderna men det var tidigt i morse jag tog dem och var inte precis vid liv då så
;p

xx, Pella

Inspirerad av Lanvin<3HM

Kategori: Style N'Stuff

Vill ha den här klänningen! Vet att den är rätt gammal men iaf, så snygg! Skulle säkert vara jättefin att ha på nyår eller vad tror ni?


Måste köpa ngt tyg och sy en liknande (elr iaf försöka), om jag lyckas kmr det att bli sååå fab! ;)

xx

Heeeeemmmmmmaaaaaaaaaaaa!

Kategori: Vardag

Hemma från skolan nu, hade en toppendag! Pluggade matte hela dagen, fick ett riktigt flyt tillslut, yay :D Hade jourfika på eftermiddagen, yummie!! Åt äppelkaka, faktiskt riktigt gott^^

Om en timme ska jag häta sysslingarna och passa dem i 2½ timme :) Ska bli jättekul!
xx

Closet

Kategori: Style N'Stuff

Nu är hösen på väh och då är det dags att rensa ur garderoben ordentligt! Jag har massa saker att slänga och allt men tycker inte alls om att göra det så brukar skänka till Myrorna för då vet jag att någon annan kanske blir jätteglad över toppen jag aldrig använde eller så.

Hur som helst, här är mina tips för er som tänker rensa garderoben (vilket nog de flesta borde) :

1: Ta fram allt ur garderoben och gå igenom det, jag sorterar olika sorters plagg för sig och lägger det jag inte ska ha kvar i en påse.
2. Kolla igenom plaggen noga och kolla om det är något som behöver tvättas eller sys upp lite (jag behöver nästan alltid det eftersom jag är så kort^^)
3. Sortera vad som ska hängas upp på en klädstång och vad som ska i lådor, häng sedan upp/lägg ner det, fint!
4. Skriv en lista av du kommer behöva till hösten/vintern. Så är det jag gör för att försöka komma undan alla impulsköp jag alltid gör.

Klart! :D Jag vet inte om det kommer hjälpa er så mycket men det hjälper iaf mig en hel del nu när det blir en ny årstid. Jag brukar göra det här några ggånger om året så det alltid ska vara reda i min garderob (vilket det oftast inte är iaf).

Något som andra säger åt mig att göra är att använda mig av "one in, one out"-regeln men det funkar inte för mig eftersom jag sällan vill slänga kläder. :)



Bara en random bild på en garderob jag tog från Google.
xx

28/8-11

Kategori: Vardag

Har inte gjort något särskilt idag:) Bara hjälp Ippa t in några flyttkartonger, det var faktidkt jättekul^^ Haha, såna nördar vi är alltså! Tjockade i mig kebab till lunch, mums...
Nu ska jag fixa lite med min garderob och klädstång, vill alltid att det ska se bra ut ;p haha
xx

Dagen

Kategori: Vardag

Idag har varit en ganska tråkig dag. :(
Har inte gjort något särskilt, förutom att plugga matte o franska. Ganska trist men ngn gång måste man ju göra det också. Ippa och pappa åkte ju och hämtade hennes saker igår och nu är de hemma igen och "packar upp". Glömde förresten berätta att jag och mamma hade myskväll igår och såg och på film och åt chips (Y) :D

Just nu ser jag bara på Greys Anatomy och känner mig tjock för att jag åt så mkt chips choklad tidigare. Borde verkligen sluta med det men det är ju såååå gott^^

Är förresten jättenervös inför imorgon men tänker inte berätta varför, xx!

Stilen F/W 2011

Kategori: Style N'Stuff

Tänkte bara visa ett litet kollage av min stil och vad jag vill ha till hösten/vintern 2011.



Måste bara säga hur mycket jag älskar den här klänningen från HM! Så söt :)
Är på rean också så det är ju definitivt ett plus^^ Vill jättegärna köpa den men jag vet inte om jag skulle använda den :( Typiskt! Men den är ju såååå söööööööööööt! Vill ha, vill ha, vill ha!

Hemma!

Kategori: Vardag

Halloj! Kom nyss hem från skolan, var ganska kul dag idag :D Lämnade in bilduppgiften (skisser och startreflektion) och det var ungefär det jag hann med^^ Sen körde Cassie och jag en lek då man typ ska ta reda på vem man är ;p haha!

På eftermiddags bg:n städade vi för vi har jour. Det var ganska kul ;p Jag som gillar att städa^^ Nej men jag torka lite bord o sådär.

Tänkte bara lägga upp några snabba bilder på dagens outfit innan jag sätter mig och ser på Vänner



Idag blev det: Vanliga mörka jeans, Orange tee från HM, Vit sjal från Åhlens och mitt Thomas Sabo-armband.

Sleepwalking on sunshine

Kategori: Vardag

...but not so much.
Morrnmorrn! Är jättetrött fortfarande så unnade mig att sova en extra timme nu på morgonen :) Fast det hjälpte inte;p Men nu måste jag klä på mig och ta mig smink och sådär så jag inte blir försenad, måste lämna i en uppgift i bild idag i skolan som jag inte ens börjat med också så önska mig lycka till!


En söt, men väldigt väldigt trött, Jazz^^

Inspirerad av Blake Lively

Kategori: Style N'Stuff

Nämnde ju tidigare vilken otrolig stil Blake har, tänkte göra ett helt inlägg om det nu. :)
Hela min höst/vinter-garderob kommer vara inspirerad av hennes stil!





Som ni ser är det väldigt många blazers och kavajer. Jag skulle jättegärna vilja ha en grå, eftersom jag redan har en vit kavaj med nudefärgad fodring. Älskar när de har uppbyggda axlar också, det blir så himla fint! De flesta av de här bilderna är Blakes egna stil men ungefär den här stilen har hon i säsong 3 och 4 i GG om ni undrar.

xx

Grattis Saga!

Kategori: Vardag



Grattis på 15-års dagen! Lycka till på mopeprovet idag också, det kmr gå jättebra! <3

Bang Bang Bang

Kategori: Vardag

Don't you want to?

Godmorgon dolls! Ska till skolan om lite mindre än en timme så måste ner och äta frukost snart. Brukar inte göra det egentligen för jag kan typ inte äta på morgonen men jag måste börja vara mer ordentlig så jag ska orka med allt! ^^
Har iaf nyss klätt på mig och sminkat mig och så. Det blev systers gamla kjol, svart GT-tee, brunt skärp, Thomas Sabo armband och en ring från gina.





Sådär. Ganska nöjd med outfiten, fast det kanske blir för kallt med bara kjol idag? :s
Måste verkligen köpa nya såna dör svarta genomskinliga strumpbyxor, har haft sönder alla mina. Glömde förresten berätta att vi hade förnationella i svenska igår, läsförståelse. Det gick nog bra, hoppas jag! :)
Måste plugga nu på morgonen också, får inte halka efter redan från början.

xx

I'm not cool...

Kategori: Vardag

Lyssnar på denna låt av soho dolls :) Lyssnade väldigt mkt på den förut men hade helt glömt bort den nu ett tag. Måste iaf sova snart, försov mig idag och hann nästan inte till skolan ;o typiskt.... Ska bara kolla igenom en tidning och kanske plugga lite först. Förresten märkte jag ett jättedumt fel av tidningen Sofis Mode idag! Där de har en sån där "bäst i butik just nu"-del och gör små rutor för olika affärer och sånt där, där hade de en Monki-skjorta i Kappahl-rutan! Jag märkte det för att jag tyckte den var så snygg och sen ser jag liksom Monki-lappen i den.... inte ok ni på Sofis Mode! Kanske ska dubbelkolla nästa gång? :) Nejdå jag menar att vara en total bitch men tkr bara att det var lite slarvigt.

Sov så gott när ni gör det sötnosar... - om ni gör det.
xx

Vill sy!

Kategori: Vardag

En sak ni kanske inte vet om mig är att jag gillar att sy, mest kläder. Just nu funderar jag på att sy en klänning (elr flera), någon som Blake Lively haft på sig som rollen Serena i GG, mitt favoritprogram :) Hon har ju så sjukt fin stil, både som sig själv och Serena! Hela min stilmapp för hösten/vintern i år består typ av bilder på henne^^



Skulle vilja sy någon av de här kläningarna så gärna! De är ju verkligen jättefina allesammans. Jag vet att man inte ser så bra hur den sista klänningen ser ut men lita på mig, den är jättefin! :D

xx

Dags att sova?

Kategori: Vardag

Snart iaf. Kanske. Har för-NP imorgon så måste faktiskt sova ut ordentligt men just nu hjälper jag Cassie att hitta en låt som beskriver henne till skolan. Jag tog "I'll be there for you" av The Rembrandts för att jag kom fram till att jag alltid finns här för den som behöver hjälp och jag gillar att hjälpa till. Det är den jag är :) Sen har jag ju lite olika låtar för varje humör jag är på också såklart, det har väl alla?
Ska väl somna nån gång inatt iaf (hoppas jag!) men känner på mig att jag kmr ligga och tänka på väldigt mkt... som om jag ska ha kjol elr jeans på mig imorrn ;p haha men godnatt hursomhelst dolls!xx

Pluggpluggplugg

Kategori: Vardag

Hallå! Förlåt att jag inte skrivit under dagen men gick ju i skolan och sen dess har jag inte orkathaft tid. Just nu pluggar jag iaf, inte så kul men jag överlever... tror jag.



Haha såhär ser det ut när jag pluggar hemma. Just nu gör jag bara en slarv-mindmap till mitt svenska steg 25. Som ni ser kluddrar jag små enhörningar o shit när hag får tråkigt, vilket gör att den blir ganska svår att läsa för alla förutom mig ;p Ajajaj, nu fick jag sendrag i högerhanden oxå... :( buuu! Men har faktiskt ganska trevligt iaf, gillar att plugga o tycka synd om mig ;)
Kram!!!

23/8-11

Kategori: Vardag

Godmorgon! Sov jättegott och gick upp för ca 1 timme sen. Mitt smink tog forever att lägga idag, har nämligen köpt en flytande eyeliner och har inte haft det förut så var inte så bra på att sätta mig den. Har fortfarande morgonrufs som hår men bjuder på en bild iaf :)


Sådärja!
Ha en bra dag idag, ska dra skolan om typ 1 timme så önska mig lycka till med plugget!
xx

Utvecklingssamtal

Kategori: Vardag

Hade utvecklingssamtal för ett tag sen idag, det gick jättebra! Fick reda på resultaten från för för-NP i engelska. Säger dock inte vad jag fick för jag ska försöka att inte säga något om mina resultat på prov och sånt, förutom kanke för en av mina vänner och min familj :) Kan iaf säga att jag blev glatt överaskad av ngt annat hon berättade :D Herregud vad jag är trött nu, ska nog se på Vänner och mysa lite med Jazz^^ hihi.
Kram!

21/8-11

Kategori: Vardag

Ursäkta för dålig uppdatering. Har inte haft tid/orkat skriva idag. Men har iaf möblerat om idag, pluggade lite på eftermiddagen också medan jag såg på "Vänner" och "Grey's Anatomy" om vartannat. Är hursomhelst nöjd med hur rummet blev! Men åååååh vad det var jobbigt att möblera om alltså ;o ojojoj... Hihi :D
Ska iväg på cykeltur med F snart. Ska bli jättekul! ;D

Redo för skolan

Kategori: Vardag

Har fixat alla mappar inför skolan så att jag är redo! Annars kommer jag verkligen inte klara 9:an, är helt galet stressad redan ;o Hoppas allt kommer gå bra nu, måste jobba på som tusan om jag ska hinna ikapp med alla steg. Nu är allt som saknas den perfekta väskan, tror faktiskt att det blir den beigea. Eller den svarta... nej, den beigea! ^^


Väskor

Kategori: Style N'Stuff

Vill ju så sjukt gärna ha den här väskan i både svart och beige! Så fin och praktisk. Undrar hur länge de har den i affären, kan önska sig en i julklapp om dom har den kvar då och köpa en själv nu kanske... ;) Annars känns det ju lite onödigt att köpa 2 tkr jag, men de är ju så braaa! tdf! Isf vilken ska jag köpa tkr ni? Jag har ju varken en svart eller en beige väska så jag behöver båda men vilken skulle jag ha mest användning av?? Ska väl köpa en först och prova om den är så fantastisk som jag tror ett tag.


VS

Båda är ju jättefina verkligen och de passar ju till helt olika saker, jag skulle verkligen använda de hela tiden!
Har ni sett förresten "Blake Lively" by Karl Lagerfeldt? I die! Så vackra väskor, helt passande med underbara Blake som visar upp dem alltså! Och hon gör det så bra. Kanske har ett inlägg med de lite senare, vi får se.

Ny stilmall

Kategori: Vardag

Har en ny stilmall för tillfället tills jag orkar göra en egen, tryck på F5 några ggr om den inte kommer fram.
xoxo

Skolavslutningen 10/6-11 - Bildbomb

Kategori: Vardag



Bara så ni vet är jag inte med på ngn av bilderna eftersom jag var fotograf för kvällen. :)

20/8-11

Kategori: Vardag

Funderar på at göra om min tavla;


Och göra så att det blir mer som ett kollage av lite olika bilder. Vill möblera om i rummet också men det orkar jag inte själv^^ Tänkte iaf om jag har kvar tidningsomslagen på tavlan och bara sätter dit lite fler bilder kanske. Men är som sagt inte helt säker. Får väl se vad jag gör helt enkelt.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: