pellaodmann

It's alright, honey it's alright.

Kategori: Vardag

Slutade skolan för terminen för några timmar sen, så himla skönt! Tog inte med mig något skolarbete hem alls (!) nu, vilket jag borde ha gjort men orkar inte riktigt känner jag. Vill bara a lov. Följde sedan med Beckster till polisstationen för hon har tappat sin plånbok men den avdelningen var stängd idag, typiskt va? Efter det gick vi på stan en del och jag köpte lite julklappar och dylikt. Vi köpte även varsin ny jacka och sjal till våren, det är så härligt att äntligen ha en vän med samma udda stil som jag! Tror iaf att det blir jättefint när det börjar bli vår men det fortfarande är hyfsat kallt ute. Det blev sedan ett snabbt avsked på stationen för båda våra bussar var redan där så då var det bara att springa. Saknar redan mina vänner lite men som tur är finns det ju mobiler! xx

Onsdagsmys

Kategori: Vardag

Igår var alla bussar inställda så kunde inte komma hem, som tur är har jag en snäll syster jag fick sova över hos! Det gjorde att det gick från en rätt kall och usel dag till en riktigt trevlig, såg på de första avsnitten i säsong 1 av GG, åt en massa onyttigheter och såg på en film (LOL, den med Miley Cyrus). Nu sitter jag iaf på bussen hem, 804:an :) Märkte att UL har bytt ut alla 774:or från dubbeldäckare till "vanliga" bussar (verkar det iaf som), vilket enligt mig var väldigt smart! Ikväll måste jag plugga massor med biologi för har prov imorgon och kan praktiskt taget ingenting, oh well, det löser sig nog! Bara 2 veckor kvar i skolan nu, yay^^ Har endast några hyfsat lätta (hoppas jag) prov kvar och sådär nu :)

xx

Thinspiration amongst other things.

Kategori: Vardag

Hallå! Tänkte bara berätta att jag har börjat en ngt nyttigare livsstil såhär de sista veckorna före jul (då jag kmr äta ihjäl mig), började för 3 (?) veckor sedan och det går riktigt bra! Jag har verkligen inte gjort ngt drastiskt och blivit hälsofreak elr så men håller helt enkelt koll på maten jag äter och tränar regelbundet och sånt, som jag var bra på förut :) Efter den tid som gått nu kan jag säga att jag mår otroligt mkt bättre och sötsuget är så gott som borta (okej, inte helt men jag kan kontrollera det!). Är så himla glad^^ Lägger upp lite thinspirationbilder så hörs vi, good luck!

xx

Bara så ni vet är ingen bild min ;)