pellaodmann

Förlåt.

Kategori: Vardag

Förlåt men har verkligen inte ngt whatsoever att skriva om just nu, trist va?

Har iaf läst alla böcker i Hunger Games-trilogin nu, så himla bra! Läste dem såklart på engelska och ska definitivt köpa dem :) Älskar Peeta, såklart^^ Han ser ju inte precis dålig ut heller eller vad tkr ni? ;)

The Hunger Games

Kategori: Vardag

Ska gå och se den på bio idag, för tredje gången ;) Älskar att gå på bio just nu! ^^

Favoritfakta

Kategori: Vardag

Uttrar håller hand när de sover för att de inte ska driva ifrån varandra.

Gossip Girl 5x18

Kategori: Vardag

Såg nyss det sendaste GG-avsnittet, så toppen! Har verkligen saknat GG e senaste veckorna^^ Sitter vid datorn och bloggar nu för en gångs skull, vet inte hur länge sen det var men länge sen var det verkligen! Det här kommer knappast att bli ett långt inlägg men tänkte bara fråga vad ni skulle vilja läsa mer om här på bloggen? Ska försöka anpassa mig mer efter vad ni vill läsa om så säg bara till, vad som helst!

Borde plugga snart, har inte gjort det alls än på lovet men skulle behöva göra det nu, ska göra matte proj.prov nästa vecka och har NO-prov då också så chop, chop! Fast orkar inte, får göra det imrgon det istället ;) Är ju faktiskt förkyld...^^ Haha, vad lat jag är.



XOXO

Förkyld.

Kategori: Vardag

Hej! Så obviously är jag ledsen för den minst sagt urusla uppdateringen på sistone, jag har bara inte känt för att blogga. Inte så mycket har hänt ändå ;)

Hade påskrace i skolan då vi fick bygga kastmaskiner, jag, Cassie och Felicia var i en grupp och vår funkade jättebra! (trots vad Martin trodde, är fortfarande sur på honom^^)

Sov över hos Emelie nyligen, då var vi och såg the Hunger Games på bio, en jättebra film! :) Vill se den igen, nu! ^^

Idag och igår passade jag Clara och Johanna, mina sysslingar. De är jättesöta och snälla så jag har bara positiva saker att säga om det :)

Nu är jag dock förkyld och sitter med lock för öronen och nästäppa, fy! Känner att jag är febrig och så också så jag vet inte hur jag ska klara mig inatt när jag knappt kan andas...

Juste, Ida sov över här i fredags också, det var jättekul fast det var ganska svårt att få bort henne från hundarna och sköldpaddan^^

Bifogar en bild på den oh så vackra Grace Kelly, en vi alla kan lära oss något från.