pellaodmann

Cat Eyes

Kategori: Style N'Stuff

Provade cateyes-sminkningen idag och gillar verkligen resultatet! Ser väldigt fint ut enligt mig och funderar på om det ska bli min vanliga sminkstil? :D Vi får se
xx

24/9-11

Kategori: Vardag

Måste bara säga att... 2 dagar kvar tills GG börjar sändas i USA så förhoppningsvis kommer avsnittet ut på nätet då också! Hoppas, hoppas!!
Idag var jag på stan (om man nu kan kalla Enköping för stad) med syster, köpte ett halsband från Lindex (jättefint) men inget mer faktiskt, ganska stolt (Y).

Nu ser jag lite på GG och äter choklad men kanske ska se på ngn film med pappa och Ipa senare, vi får se :)
xx

Dagens 22/9-11

Kategori: Style N'Stuff

Hallå!
Lägger bara upp lite bilder på dagens outfit nu när jag är hemma från skolan.


Hade på mig:
Kjol från HM
Tröja från HM
Linne från JC (syns inte)
Strumpbyxor från LIndex
Thomas Sabo armband


xx!

Goodnight moon

Kategori: Vardag

Jaha, då var det dags att sova igen då... jag som lovade mig själv att jag skulle gå och lägga mig tiiiidigt idag. Suck!
Aja, bjuder väl på några bilder just nu lite snabbt sådär bara :)

Introducing: Jazz!



xx

Bara måste...

Kategori: Vardag

Om alla andra säger vad de tycker om det här så kan ju jag lika gärna göra det jag med, right? ;)
Alltså, alla pratar ju om den här EnkGossip och antingen är man för eller emot. Nu när det har kommit ut vilka som skapat bloggen och sådär och alla verkar ju vara pissed off, förutom några få som är det på alla som är det... om ni förstår vad jag menar.

Men iaf, jag tycker såklart inte att det var särskilt trevligt av de om gjorde det men man måste ju ha ett öppet sinne och det var faktiskt lite roligt, erkänn?

Dessutom så skickade ju så gott som alla in något skvaller till dem, nu måste jag bara säga att jag absolut inte gjorde det. Men hursomhelst, det är precis som GG säger i "The Goodbye Gossipgirl"; "Without you I'm nothing". Och det är väl sant? Det var ju alla som skickade in skvaller också, inte bara de som skrev det på sin blogg.
Ärligt talat så skulle jag helst vilja glömma det så man slapp välja sida, för det är iaf så jag tror att det kommer bli nu.


Aja, inte så intressant inlägg för er kanske men jag ville verkligen säga det här.
xx

Länge sen sist...

Kategori: Vardag

Hej! Sorry för den dåliga urusla uppdateringen, blir alltid så med mina bloggar men nu ska jag göra mitt bästa och uppdatera lite oftare. :)
Har haft ganska mcket för mig i skolan och så men inget särskilt intressant har hänt tyvärr. Ska skriva lite senare om jag kommer på något mer intressant att skriva om då, ville bara kika in och säga förlåt.
xx

Dagens

Kategori: Style N'Stuff




Hade på mig:
Ippas gamla kofta från bikbok (tror jag)
Vanliga svarta/genomskinliga tights
Linne från JC (syns inte)
Ganska gammal röd väska från Lindex
Vita converse (syns inte på bilderna)
Ippas gamla halsband från HM

9/9-11

Kategori: Vardag

Okej så idag har jag mest sovit^^ Var jättetrött när jag kom hem från skolan så då såg jag på ngt GG-avsnitt och somnade sen.
Nu har jag iaf vaknat och ska snart ha bakmaraton (måste baka muffins, sockerkaka och ambrosiakaka), sen ikväll ska vi se på "Red Riding Hood" och ha fredagsmys ;) Haha, otroligt vad det har catchat på alltså!
På eftermiddagen i skolan såg vi på en film som heter "Tusen gånger starkare". Den var ganska tråkig enligt mig men väckte samtidigt ganska många frågor. Efter det slutade vi men var i skolan ett litet tag och fick många skratt ;)



xx

Gymnasium

Kategori: Vardag

...det är något jag har tänkt mycket på, på senaste tiden. För ett år sen kunde jag inte vänta, jag ville bara börja om på nytt. Men nu när det är mindre än ett år kvar så vill jag bara ha kvar det jag har nu. Fast gärna lite bättre ;)
Ska förmodligen gå ngnstans i Uppsala, ett gymnasium jag har i åtanke är Katedralskolan. Det verkar väldigt bra och som det ser ut nu tänker jag definitivt ansöka!
Jag tror inte att ngn jag känner (förutom en i min bg) som ska gå där, elr ens tänker på det så det vore ganska perfekt faktiskt! Jag vill ju liksom örja om på nytt men gärna känna ngn där :)
Vet ni några bra gymnasium i Uppsala så säg gärna till!
xx

7/9-11

Kategori: Vardag

Godmorgon!
Sov rätt så gott inatt, det regnade ganska mycket så det smattrade sådär mysigt mot fönstret som det gör. Nu regner det fortfarande och är typ storm ute, tror att det kommer vara så hela dagen. Hoppas det iaf - då blir inte lika varmt att springa.
Nej, nu måste jag gå och sminka mig och klä på mig. Bjuder på en helt ofixad bild innan jag går.



xx

6/9-11

Kategori: Vardag

Dagen:
Var i skolan; hade pass i franska, föreläsning om Buddhism i SO (älskar religion och historia alltså!), hjälpte Cassie när hon stod i jouren och hjälpte Ida med hennes bildprojekt (Y) Blev seriöst jätteglad när jag fick vara med i en till bild^^ Haha..
Nu ska jag väl inte göra ngt särskilt... typ bara slappa. Imorgon ska vi ha orienterin gi skolan så håll tummarna för mig! ;).. Snälla?
Körde förresten ngn lek/spel idag på eftermiddagsBG:n som var ganska kul! Fick typ reda på att folk tycker att jag artig men väldigt, väldigt skvallrig av mig, hehe oops! Men jag håller faktiskt hemligheter som folk säger åt mig att ha för mig själv. Så det så! ;P

Nerd

Kategori: Style N'Stuff

Har ett nytt nagellack från HM, det jättefint (according to moi) och väldigt passande, eftersom färgen heter "Nerd".
Skulle gärna ha ett par nerdbrills till, så snyggt faktiskt... jag är en sån nörd alltså.



Syns inte så mkt på bilderna men det är verkligen fint. Lite nude/latte-färgat så där. Liknar nagellacket Blake har på bilden här nedanför, det var mest därför jag ville ha ett sånt från första början ;)



-Precis som jag vill se ut i vinter! :D

3/9-11

Kategori: Vardag

Heej dolls!
Somnade tillslut vid 4/halv 5 igår och sov till 9 :) Ska till EmMe vid 5 och så ska jag och Felicia sova över där. Ska bli jättekul! :D
Just nu har jag jättejättejätteont i armen för jag brände mig på ångan från en kastrull med pasta tidigare idag, jävklar vad det sviiiiider...




xx

Inte trött...

Kategori: Vardag

Är inte trött än men vill sova! -.-'
Börjar störa mig på massa småsaker också och börjar bli både hungrig och töstig.... hmmm, vill ha potatiskroketter! :(



xx

2/9-11

Kategori: Vardag

Godmorgon!
Har sovit jättegott inatt verkligen, älskar när det ät stjärnklart ute  ;D Lyssnar på massa Glee-låtar just nu, så bra alltså!
Måste klä på mig snart men vet inte riktigt vad jag ska ha på mig :(
Igår hade jag iaf en blå skjorta, mörka jeans och en kofta - lite preppy elr? ^^
xx

NYC

Kategori: Vardag

Måste dit!
Har alltid tänkt på att typ alla andra har mål i sina liv, vilket jag aldrig riktigt haft på samma sätt (förutom när jag var ungefär 3 och ville bli groda^^). Men nu vet jag syftet med mitt liv - jag ska till New York. Jag vet inte vad som kommer att hända när jag väl kommer dit men en sak vet jag, det kommer bli magiskt!
Jag vet det bara.



Gud så vackert!